Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Altijd buiten zitten, ook als het waait

Iedereen kent dat gevoel van het een dagje naar het strand. Het zonnetje schijnt heerlijk, maar het blijft fris aanvoelen. Alleen door actief te blijven, blijft u de warmte voelen. Echt lekker ontspannen en van de zon genieten lukt pas als u een strandtent opzoekt voor een lekker kopje koffie op het terras. U zit lekker uit de wind en voelt de weldadige warmte van de zon in uw gezicht. Heerlijk! De jas kan er zelfs bij uit. Het is een wereld van verschil of u nu in de wind of uit de wind zit. Het lijkt wel tien graden warmer.

Van het strand naar uw eigen tuin

Dat gevoel dat u op het strand heeft, kunt u meenemen naar uw eigen tuin. Uiteraard niet met dezelfde glazen wanden die als windscherm dienen op het terras van een strandtent. Maar door horizontale of verticale oprolbare, windschermen te plaatsen in uw tuin.

horizontaal windscherm

Afhankelijk van welk doek u kiest, kunt u zo’n windscherm ook gebruiken als zonnescherm, regenscherm en privacyscherm. De perfecte oplossing voor uw terras, balkon, veranda, zwembad of jacuzzi.

Diverse plaatsingsmogelijkheden

Het geheim van een horizontaal windscherm zit hem dus niet alleen in zijn talloze toepassingsmogelijkheden, maar ook in zijn diverse montagemogelijkheden. Monteert u het terrasscherm tussen de palen van uw veranda of aan de muur van het huis met een vrijstaande mast of geheel vrijstaand? Voor elke situatie is een oplossing.

Maatwerk windschermen

Horizontale windschermen zijn op maat leverbaar, zodat het windscherm ook in uw tuin past. De cassette met daarin het oprolbare windschermdoek kunt u eenvoudig monteren aan een muur of staander van een veranda. Nog meer flexibiliteit heeft u als u losse staanders heeft in combinatie met een anker: daarmee kunt een zogenaamd vast-vrijstaand windscherm maken of zelfs een compleet vrijstaand windscherm.

oprolbaar windscherm

Met deze mogelijkheid kunt u het windscherm zelfs op een balkon, dakterras of zelf op een boot monteren. Er zijn zelfs oprolbare schermen die u onder een glazen terrasoverkapping of pergola kunt monteren.

Oprolbaar windscherm? Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u ook meer genieten van het buitenleven en het strandgevoel van het voorjaar of najaar naar uw eigen tuin halen? Neem contact op met Sfeervol Buitenleven. Informeer hoe wij ook uw buitenleven naar een hoger plan kunnen tillen met horizontale of verticale oprolbare windschermen. Zo zit u nooit meer in een hinderlijke – en te frisse – wind of in te veel zon. Bel 0485 – 318 744 of mail info@sfeervolbuitenleven.nl. Maak direct een afspraak maken om in onze showtuin langs te komen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Back To Top 0485 - 31 87 44