Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinhuis of prieel in uw tuin?

Denkt u na over een tuinhuis voor in uw tuin om meer van het buitenleven bij uw huis te genieten? Dan kunt u ook de aanschaf van een prieel overwegen. Een prieel is een zeer stijlvolle toevoeging aan uw tuin en biedt u de gelegenheid om heerlijk buiten te zitten in uw tuin zonder hinder te ondervinden van de weerselementen. Een prieel geeft u de mogelijkheid om het buitenseizoen met enige tijd te verlengen. Op de warme dagen kunt u in een prieel comfortabel in de schaduw zitten, terwijl u regenachtige of winderige dagen heerlijk beschut zit. U leest hier meer over de mogelijkheden van een prieel.

Wat is een prieel?

Een prieel is een halfopen tuinhuisje of overdekt terras. Vroeger werden ze met name gesignaleerd in tuinen van kastelen of landhuizen. En ze waren oorspronkelijk meestal van hout en/of metaal. Tegenwoordig kunt u ze ook als kant en klaar product kopen. Bij Sfeervol Buitenleven hebben we ze in alle soorten en maten beschikbaar. We kunnen ze zelfs voor u helemaal op maat maken. Dan weet u zeker dat u een prieel heeft dat perfect in uw tuin past en helemaal aan uw wensen voldoet. Onderstaand leest u meer over de verschillende typen priëlen.

maatwerk prieel

Terrashooiberg

Er is bijvoorbeeld de terrashooiberg. De terrashooiberg werd vroeger daadwerkelijk als hooiopslagplaats gebruikt. Tegenwoordig wordt er op een andere manier van gebruikgemaakt. Deze prieelvorm is steeds verder verfijnd, verbeterd en geoptimaliseerd. Dus als u een manier zoekt om een luxe zithoek te creëren met een terrasoverkapping voor de nodige beschutting, dan is een dergelijke terrashooiberg het prieel dat u zoekt.

Lugarde-priëlen

prieel sfeervol buitenleven

Priëlen van Lugarde waarborgen bij uitstek een uitstekende kwaliteit. Ze ogen als het klassieke Engelse theehuisje dat in menig Engelse tuin werd gebruikt om lekker in de zon van de thee te genieten. Al decennialang is Lugarde specialist op het gebied van priëlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prieel met een moderne of een klassieke uitstraling. Verder zijn er varianten met platte daken of juist met piramidevormige daken. Voor welke versie u ook kiest; u kiest in ieder geval voor extra sfeer en gezelligheid in uw tuin!

Priëlen van Gardival

Een ander kwalitatief hoogstaand merk voor priëlen is Gardival. De priëlen van Gardival staan onmiskenbaar voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. Op een verrassende manier weten zij steeds weer de optimale harmonie te vinden tussen ambachtelijkheid en industrialisatie. Kortom, de creatieve ideeën van Gardival zullen u met zekerheid op overtuigende wijze verrassen!

Meer informatie over priëlen

Wilt u meer informatie over onze priëlen? Kijk eens rond op onze website of neem gerust contact met ons op. Bel 0485 – 31 87 44, vul het formulier op deze pagina in of kom eens langs in onze showtuin. Wij adviseren u graag over de toepassingsmogelijkheden en prijzen.

Back To Top 0485 - 31 87 44