Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Een prieel in uw tuin

Er zijn een heleboel redenen te noemen waarom een prieel een mooie toevoeging is aan uw tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld langer van het buitenleven genieten met een prieel. In dit blog vertelt Sfeervol Buitenleven u graag over de meerwaarde van een prieel. Lees snel verder!

Impressie van verschillende priëlen

Genieten van de natuur

Een prieel is een sfeervol houten gebouw dat u in uw tuin kunt plaatsen. Er zijn priëlen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn sommige priëlen enkel een overkapping, terwijl er ook half-open of gesloten huisjes verkrijgbaar zijn. U kunt een prieel voor allerlei doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Opslag van tuingereedschap
  • Een plek om lekker te loungen zonder hinder van de weerselementen
  • Een buitenkeuken

Kortom: een prieel combineert het beste van binnen en buiten in één. Door een prieel te installeren in uw tuin kunt u langer genieten van het buitenleven, omdat u lekker beschut zit en daardoor geen last heeft van de wind. Maar ook op die warme zomerdagen zit u onder uw prieel heerlijk in de schaduw.

Een sfeervolle eyecatcher

Priëlen zijn niet alleen erg handig, ze zien er ook nog bijzonder sfeervol uit. Deze mooie constructie is namelijk een echte eyecatcher in uw tuin. Omdat er zoveel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn zit er altijd een tussen die past bij het design van uw tuin. Heeft u een romantische tuin? Dan is een Lugarde prieel misschien wel iets voor u. Terwijl een Gardival prieel beter aansluit bij een natuurtuin.

meerwaarde prieel

Een houten prieel van Sfeervol Buitenleven

Overweegt u na het lezen van dit blog om een prieel aan te schaffen? In het assortiment van Sfeervol Buitenleven vindt u gegarandeerd het prieel dat u zoekt. Wij leveren verschillende modellen zoals de terrashooiberg, Lugarde priëlen en Gardival priëlen. Of laat een prieel op maat door ons samenstellen! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar:0485 – 318 744 of een mail sturen naar: info@sfeervolbuitenleven.nl. De mooiste priëlen vindt u bij Sfeervol Buitenleven!

Back To Top 0485 - 31 87 44