Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Veranda onderhoud

U heeft een prachtige veranda laten plaatsen bij uw woning en nu wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van blijven genieten. Alhoewel veranderingen door invloeden van buitenaf heel normaal zijn, kan het zo zijn dat u deze eventuele uiterlijke veranderingen liever wilt voorkomen. Wat kunt u zelf doen om uw veranda te onderhouden en zo de levensduur ervan te verlengen? Sfeervol Buitenleven geeft tips.

veranda onderhoud

Invloeden van buitenaf

Hout is en blijft een natuurlijke grondstof. Het is dus heel normaal dat het materiaal er in de loop van de tijd anders uit gaat zien. Dit komt door invloeden van buitenaf, zoals zon en regen. Waar u zich nooit zorgen om hoeft te maken is dat uw veranda door invloeden van buitenaf beschadigingen oploopt. Onze veranda’s zijn gemaakt van niets minder dan topkwaliteit, waardoor wij u kunnen garanderen dat u er jarenlang gebruik van kunt maken. Alhoewel de eventuele uiterlijke veranderingen dus geen kwaad kunnen, kan het zo zijn dat u het niet mooi vindt staan. Wat u zelf kan doen om uw veranda te beschermen tegen invloeden van buitenaf leest u hieronder.

Tips om uw veranda zelf te onderhouden

Of u het mooi vindt dat uw veranda in de loop van de tijd verandert dankzij invloeden van buitenaf, is een kwestie van smaak. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om uw veranda lang als nieuw te houden:

  • Zorg dat het dak van uw veranda schoon blijft en hier geen bladeren en vuil op blijven liggen. Dit kunt u eenvoudig doen door het dak regelmatig te besproeien met een tuinslang.
  • Mos en ander vuil dat steviger vast zit op het dak van uw veranda verwijdert u eenvoudig met een borsteltje en wat afwasmiddel.
  • Is de veranda na enige tijd veranderd van kleur en bevalt het niet? Dan kunt u er eenvoudig overheen schilderen of lakken.

Heeft u nog geen veranda? Neem dan contact op

Bent u na het lezen van dit blog geïnteresseerd geraakt in het laten plaatsen van een veranda? Wilt u daarbij het beste advies van een specialist ontvangen? Bij Sfeervol Buitenleven vindt u veranda’s van topkwaliteit en verzekeren we u van een stukje vakwerk dat u niet snel ergens anders tegen zult komen. Wij geven u met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website, door te bellen naar 0485 – 318 744 of door een mail te sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Voor het plaatsen van een veranda met persoonlijk advies bent u bij Sfeervol Buitenleven aan het juiste adres.

Back To Top 0485 - 31 87 44