Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinhuis als kantoor gebruiken

Wanneer u veel thuis werkt, is het belangrijk een goede werkplek in uw huis te creëren. U wilt zich natuurlijk goed kunnen concentreren op uw werkzaamheden. Heeft u er al eens aan gedacht om van uw tuinhuis uw kantoor te maken? Sfeervol Buitenleven geeft 6 tips bij het inrichten van uw tuinhuis als kantoor.

tuinhuis kantoor

1. Kies de juiste meubels

Een voor de hand liggende tip, maar zeker niet onbelangrijk: kies de juiste meubels. Het is belangrijk dat u tijdens uw werkdag een goede houding aanneemt. Kies dus voor een bureaustoel die in hoogte te verstellen is en die een rugleuning en armsteunen heeft. Let er ook op dat de hoogte van het bureau bij uw lengte past. Zo voorkomt u gezondheidsklachten als last van de rug en armen.

2. Zorg voor een goede internetverbinding

Niets is zo frustrerend als proberen te werken en moeten wachten door een slechte internetverbinding. Bespaar hier dan ook niet op en zorg voor een internetverbinding die snel en stabiel is.

3. Plaats kasten

Het is wel zo prettig om alles wat u tijdens uw werkdag nodig heeft bij de hand te hebben. U wilt natuurlijk niet tijdens het werk op zoek moeten naar die belangrijke papieren. Zorg er dus voor dat u genoeg opbergruimte heeft.

4. Kies de juiste verlichting

Goede verlichting is belangrijk voor uw ogen, zeker wanneer u lang naar een beeldscherm moet kijken. Meestal wordt natuurlijk licht als het meest prettig ervaren. Kies wanneer het kan dus voor een plek bij een raam. Zorg daarnaast voor voldoende lampen.

5. Zorg voor verwarming

Wanneer u aan werk bent is het wel zo prettig om in een aangename temperatuur te zitten. In de zomermaanden kunt u gemakkelijk de deur openzetten om de ruimte af te koelen. Minstens zo belangrijk is het zorgen voor warmte tijdens de wintermaanden. Plaats wanneer u het koud heeft dan ook een kacheltje.

6. Plaats goede sloten

Het is belangrijk om uw spullen goed te beschermen. U wilt natuurlijk niet dat uw laptop gestolen wordt. Vergeet dan ook niet om een goed slot op de deur van uw tuinhuis te plaatsen. Zo voorkomt u eventuele inbraak.

Tuinhuis laten maken? Neem contact op

Wilt u ook graag een tuinhuis laten plaatsen? Bij Sfeervol Buitenleven vindt u een uitgebreid assortiment aan maatwerk en kwaliteit houten tuinhuizen. Bekijk ons assortiment tuinhuizen. Wij geven u met veel plezier een geheel vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website, door te bellen naar 0485 – 318 744 of door een mail te sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. De mooiste tuinhuizen vindt u bij Sfeervol Buitenleven.

Back To Top 0485 - 31 87 44