Wij voorzien graag iedereen van uitgebreid advies en plannen daar graag tijd voor in als u van tevoren een afspraak maakt.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

 

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuin en interieur in elkaar over laten lopen

Het verbinden van de tuin aan het interieur is al jarenlang een trend op het gebied van wonen. Door binnen en buiten met elkaar te verbinden haalt u de natuur in huis en creëert u de illusie van een grotere woonruimte. Sfeervol buitenleven vertelt u graag hoe u de grenzen tussen binnen en buiten kunt laten vervagen. Een veranda is bijvoorbeeld een mooie oplossing, zeker wanneer deze dezelfde hoogte heeft als uw woonkamer.

buiten met binnen verbinden

Glazen schuifpui of openslaande deuren

De eerste stap om uw interieur en uw tuin met elkaar te verbinden is door het zicht op uw tuin te vergroten. U kunt natuurlijk kiezen voor grote ramen, maar een betere optie is om een glazen schuifpui of openslaande deuren te laten installeren. Hierdoor loopt uw tuin naadloos over in uw woonruimte en kunt u gemakkelijk de tuin betreden vanuit uw woning.

Dezelfde kleuren en materialen

Heeft u een schutting in uw tuin? Verf deze dan aan één zijde in dezelfde kleur als de wanden van uw woonruimte. Zo ontstaat het effect van een doorlopende muur. Een andere optie is om uw tuinwand van hetzelfde materiaal te maken als uw binnenmuur. Kies bijvoorbeeld voor een gestucte muur voor zowel binnen als buiten. Met buitenwandlampen zorgt u dat u ook ‘s avonds kunt genieten van het uitzicht op uw tuin.

Haal de natuur in huis

Om uw interieur in uw tuin te laten overlopen is het niet alleen belangrijk dat u het binnen naar buiten haalt, het is minstens zo belangrijk om uw tuin in huis te halen. Dit doet u door een oase aan planten in uw woonruimte te plaatsen. Planten zijn niet alleen mooi om te zien, ze reinigen ook nog de lucht in uw woning. Plaats dus een mooie grote plant naast uw bank, of kies voor kleine hangplantjes, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een veranda van Sfeervol Buitenleven

Sfeervol Buitenleven help u graag om uw interieur met uw tuin te verbinden! Zo kunt u bij ons een mooie veranda bestellen zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0485 – 318 744 of door een mail te sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. U verbindt uw tuin met uw interieur met behulp van Sfeervol Buitenleven!

Back To Top 0485 - 31 87 44