Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Stevige schutting die jarenlang meegaat

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting voor in uw tuin? Dan denkt u wellicht na over een hout beton schutting. Zo’n stevige tuinafscheiding gaat ook weer jarenlang mee. Sfeervol Buitenleven heeft een uitgebreide collectie schuttingen, tuinschermen en omheiningen. Als het gaat om de afscheiding van uw tuin, zijn de mogelijkheden eindeloos. In dit blog geven we 3 redenen om voor een hout beton schutting te kiezen. Lees snel meer over de voordelen.

Wat is een hout beton schutting?

Een hout beton schutting bestaat uit betonpalen, betonplaten en tuinschermen. Eerst worden de betonpalen in cement gegoten, zodat de tuinafscheiding stevig komt te staan. Onderaan de palen komen de betonplaten. De tuinschermen worden tussen de palen geplaatst. Het is niet voor niets dat een hout beton schutting populair is in het straatbeeld. Deze is niet alleen stevig, maar heeft nog veel meer pluspunten. Wij geven u 3 redenen om voor een hout beton schutting te kiezen.

Duurzaam

Een hout beton schutting gaat langer mee dan een houten schutting. De laatste heeft een verwachte levensduur van ongeveer 5 jaar, de eerste wel 15 jaar. En wanneer de houten tuinschermen na die tijd toch vergaan zijn, vervangt u ze eenvoudig, terwijl u de betonnen palen laat staan. Een hout beton schutting is uiteraard duurder dan een schutting die enkel uit hout bestaat, maar deze investering verdient u ook weer terug.

Onderhoudsarm

De betonnen delen van uw schutting hebben geen onderhoud nodig. Door de zon en het weer verkleuren de palen wel. Vindt u dit vervelend, dan kunt u de palen schilderen of u kunt kiezen voor gecoate palen. De houten onderdelen hebben ook weinig onderhoud nodig. Aangezien het hout tussen het beton wordt opgehangen, kan het grondwater deze niet aantasten. Beitsen is dus niet nodig. Wanneer u het hout nog beter wil afschermen, dekt u de tuinschermen af met een dakje.

Personaliseren

Een hout beton schutting hoeft helemaal niet saai te zijn. U kunt deze namelijk eenvoudig personaliseren om nog beter bij de sfeer in uw tuin te passen. Zo kunt u zelf de kleur van de palen en de vorm van de kop bepalen. Daarnaast bepalen het soort hout dat u kiest en de vorm van de tuinschermen in grote mate de sfeer die de schutting uitstraalt. Met klimplanten geeft u de tuinafscheiding een natuurlijke uitstraling en daarbij kunt u deze verfraaien met foto’s en kunst.

Meer informatie over de mogelijkheden

Voor een nieuwe schutting komt u naar Sfeervol Buitenleven. Wij hebben naast de hout beton schutting nog vele andere soorten schuttingen, omheiningen en tuinschermen. Wilt u uw ideeën bespreken? Of wilt u langskomen om onze showtuin te bezichtigen? Bel ons op 0485-318744 of stuur ons een mail via info@sfeervolbuitenleven.nl. Wij denken graag met u mee.

Back To Top 0485 - 31 87 44