Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Leuke inrichting met prieel

Elke tuin verdient een leuke inrichting. Zeker wanneer u al een prieel heeft staan of van plan bent deze aan te schaffen, is het leuk om te lezen wat u hier allemaal mee kunt doen. Sfeervol Buitenleven geeft u in dit blog enkele tips voor het inrichten van een prieel. U leest het in dit blog!

De mogelijkheden met een prieeltje

Er zijn veel mogelijkheden voor het inrichten van een tuinhuisje of prieeltje. Heeft u al een leuk prieel staan? Dan is het echt waard om deze zo leuk mogelijk in te richten, uw tuin verdient het. U kunt van het prieeltje in de zomer bijvoorbeeld een tweede woonkamer maken. Of wat dacht u van een kantoor, atelier of hobbyruimte? Er zijn zoveel mogelijkheden, wij zullen de leukste mogelijkheden voor u uitlichten.

Uw prieel als thuiskantoor

Een van de leuke dingen die u met uw prieel kan doen, is om hier een thuiskantoor van te maken. Nu het normaler is geworden om thuis te werken, kunt u hier maar meteen het beste van maken. Wat is nu lekkerder dan tijdens de zomerse dagen buiten te kunnen werken? Een prieel is ideaal, omdat u hier bent afgeschermd van de drukte in uw huis. Zo kunt u zich beter concentreren op uw werkzaamheden.

Prieel als hobbyruimte

Een ander leuk idee voor uw prieel is om er een gezellige hobbyruimte van te maken. Doordat het dak de zon blokkeert, worden uw materialen niet overbelicht en kunt u goed zien waar u mee bezig bent. U kunt het prieeltje leuk aankleden met tweedehands meubelen en deze bijvoorbeeld zelf opfrissen met een nieuwe kleur verf. Zo heeft u voor een klein budget een extra ruimte gecreëerd waar u lekker in uw vrije tijd aan de leukste hobby’s kan werken. Vergeet vooral niet om er ook een fijne hobby tafel neer te zetten waar u aan kan werken. De tafels die wij in onze showroom hebben staan, zijn ook bij ons te koop. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een romantisch prieel inrichten

Waar veel prieeltjes bekend om staan is hun romantische karakter. U ziet het bijvoorbeeld ook vaak op televisie. Met wat leuke en gezellige aankleding maakt u er een knusse hoek van waar u lekker met uw partner kan genieten van een fles wijn. Hang gezellige verlichting op, zet er een fijne bank neer. Misschien zelfs een scherm wat u ook gemakkelijk weer mee naar binnen kan nemen. Zet er wat lekkere hapjes neer en uw avond kan niet meer stuk.

Meer weten over het inrichten van een prieel?

Naast de leuke genoemde mogelijkheden voor uw prieel, zijn er nog voldoende andere leuke ideeën. Wij informeren u graag over wat de beste optie voor uw situatie is. Ook voor leuke inspiratie of andere vragen mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0485-318744 of per mail via info@sfeervolbuitenleven.nl.

Back To Top 0485 - 31 87 44