Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Zo maakt u uw tuin helemaal 2022

De afgelopen jaren hebben we met z’n allen steeds meer tijd en energie aan onze tuin gespendeerd. Vooral met het vele thuiswerken kan het natuurlijk erg fijn zijn om zo nu en dan wat meer tijd in de tuin te spenderen en de buitenlucht op te zoeken. Als u dat in 2022 voort wilt zetten, is dit blog voor u! Lees hier wat dit jaar de tuintrends worden en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Terug naar de natuur

Wie aan vakantieparadijzen denkt, denkt aan groen. Gras, heggen, siergras, prachtige bloemen en planten etc. Zelfs tuinmeubilair komt u steeds vaker in groentinten tegen. De vele groentinten gecombineerd met grijs, bruin en beige vormen de kleurencirkel voor 2022. Ga dus niet voor intense en opvallende kleuren, maar zoek de subtiliteit op. Ga bijvoorbeeld voor een bruine of zwarte loungebank met daarop salie groene kussens en je bent helemaal in lijn met de trends van 2022!

Vrolijk de boel op

Natuurlijk kan het een beetje eentonig zijn om alleen maar te kiezen voor bruin, grijs en groentinten. Daarom kan het goed werken om de boel op te vrolijken met wat natuurlijk materialen. Hierbij kunt u denken aan rotan meubels, sierkussen en kleurrijke vloerkleden. Hiermee kunt u ook aangename zomerinvloeden geven aan uw tuin. Met een Perzisch vloerkleed geeft u bijvoorbeeld ook meteen een oosterse vibe aan uw tuin.

Zorg voor overdekking

Een trend van de laatste jaren is om buiten en binnen steeds meer in elkaar over te laten lopen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld overlopende tegels te plaatsen of drempels weg te halen. Maar u kunt dit ook met een overkapping of een veranda doen. Zo geniet u ook met slecht weer van uw mooie tuin in alle droogte en sfeer. Plaats een kachel onder uw overkapping met een loungeset en wat sfeervol licht, muziekje erbij en u kunt tot ’s avonds laat relaxen in alle sfeer zonder dat u het koud krijgt.

tuintrends 2022

Uw tuin 2022 proof maken? Neem contact op

De professionals van Sfeervol Buitenleven staan voor u klaar om u te helpen met uw tuin helemaal 2022 te maken! We voorzien u van advies en diverse producten en diensten.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0485-318744 of per mail via info@sfeervolbuitenleven.nl.

Back To Top 0485 - 31 87 44