Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Wilt u een tuinhuis in uw tuin laten aanbrengen, maar kunt u uit het brede assortiment nog geen keuze maken? Wij helpen u graag een handje! Van prefab tuinhuis met overkapping tot goedkope tuinberging. Voor ieder tuinhuis heeft Sfeervol Buitenleven de middelen om een gewenst resultaat neer te zetten. Wat uw wensen ook zijn. In dit blog behandelen we de voordelen van een prefab tuinhuis, voor als u snel van een tuinhuis wilt genieten.

Wat is een prefab tuinhuis?

Prefab tuinhuizen nemen de laatste jaren steeds meer toe in populariteit. Een prefab tuinhuis is een tuinhuis waarvan de constructies al (deels) vooraf gefabriceerd zijn. Het zijn dus als het ware kant en klare bouwpakketten. De losse delen hoeven alleen nog maar in elkaar gezet te worden en voila: uw tuinhuis staat!

Waarom zou u voor een prefab tuinhuis kiezen?

Maar wat zijn nu de voordelen van kant en klare bouwpakketten? Met een prefab tuinhuis profiteert u van:

  • Minder zaag- en denkwerk. U heeft minder manuren nodig voor het plaatsen van uw tuinhuis.
  • Eenvoudig te bestellen inclusief extra opties, zoals funderingsbalken, impregneren en meer.
  • Heldere prijs, u komt niet achteraf voor ongewenste financiële verrassingen te staan.
  • Een doordachte constructie
  • Handige opbouw tekeningen

Ontwerp uw tuinhuis zelf

Een prefab tuinhuis geeft u de mogelijkheid zelf een tuinhuis te ontwerpen. Dit kan volledig volgens uw smaak en wensen. U beslist zelf volledig waar de ramen en deuren komen. Ook de materialen kiest u zelf. Wilt u een tuinhuis van kunststof, hout of beton? Er zijn ontzettend veel keuzemogelijkheden qua materiaal soorten, formaten en stijlen. Alles is mogelijk! U bepaalt de sfeer van uw eigen tuinhuis. Zo kunt u er lang van genieten.

Snel genieten van uw tuinhuis

Eén van de grootste voordelen van een prefab tuinhuis is dat het complete tuinhuis in de fabriek wordt gemaakt. Zodra het tuinhuis klaar is, kan het in uw tuin worden geplaatst. Dit gaat dus super snel. Het monteren is kinderspel. Het gemak van een prefab tuinhuis wordt door mensen als belangrijkste reden gebruikt. U koopt een kant en klaar tuinhuis en laat deze vervolgens plaatsen door een specialist, wat in no time gedaan is. Daarnaast is dit ook nog eens een stuk voordeliger.

Prefab tuinhuis laten plaatsen door Sfeervol Buitenleven

De specialisten van Sfeervol Buitenleven staan klaar om uw ideale prefab tuinhuis in uw tuin te plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0485-318744 of per mail via info@sfeervolbuitenleven.nl.

Back To Top 0485 - 31 87 44