Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

uw veranda helemaal klaar voor het voorjaar

Eindelijk, de temperaturen stijgen weer en we kunnen ons klaarmaken voor het voorjaar. Ook in de tuin is het nu het ideale moment om aan de slag te gaan. Zo kunt u straks de hele zomer heerlijk buiten genieten. De perfecte plek om lekker buiten te zitten, is natuurlijk een veranda.

veranda voorjaar klaar maken

Hiervoor kunt u terecht bij Sfeervol Buitenleven. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Heeft u al een veranda? In dit blog leest u hoe u die in 3 stappen klaar kunt maken voor het voorjaar!

1. Goed opruimen

De heater heeft de afgelopen winter flink gedraaid onder uw veranda, en de warme dekens liggen nog klaar. Die heeft u gelukkig niet meer nodig, want het begint buiten weer lekker warm te worden. Ook de winterse decoraties mogen weer terug de berging in. Kortom, begin met het goed opruimen van uw veranda. Zo maakt u weer ruimte voor iets nieuws.

Veranda foto's

2. Onderhoud en schoonmaak

Vervolgens is het tijd voor wat veel mensen zien als de meest vervelende klus: het onderhoud en de schoonmaak van de veranda. Maar voor u het weet is deze klus al geklaard, want als u er eenmaal mee bezig bent is de schoonmaak snel gedaan. Onze tip is om altijd van boven naar beneden te werken. Begin bijvoorbeeld met het verwijderen van vuil en bladeren op het dak en maak vervolgens de goot schoon. Spoel vuil eerst altijd even af, want te veel wrijving kan namelijk schade veroorzaken. Dit is ook de reden dat u zachte materialen gebruikt (borstels en/of sponzen) en geen agressieve schoonmaakmiddelen. Ook de hogedrukspuit is niet geschikt voor het reinigen van de veranda.

3. Klaar voor een nieuwe inrichting

Nu het minst favoriete klusje achter de rug is, is het tijd voor de leukste werkzaamheid: het opnieuw inrichten! Lichte pasteltinten geven de veranda een frisse uitstraling en zijn daarom uitermate geschikt voor het voorjaar. Nieuwe kussens geven uw veranda ook direct een gezellige sfeer. En natuurlijk mogen ook de planten niet ontbreken. Zo bent u helemaal klaar om de warme maanden weer lekker buiten door te brengen! 

Veranda laten maken? Neem contact op

Heeft u nog geen veranda, maar bent u na het lezen van dit blog wel helemaal geïnspireerd om er een te laten plaatsen? Schakel hiervoor de specialist van Sfeervol Buitenleven in! Om de mogelijkheden te bespreken kunt u altijd even contact opnemen. We sturen ook graag een vrijblijvende offerte. Contact opnemen kan via het formulier hier op de site, door te bellen naar 0485 – 31 87 44 of door een mail te sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl.

Back To Top 0485 - 31 87 44