Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Optimaal van uw tuin genieten

Wilt u in elk opzicht optimaal genieten van uw tuin? Kies voor een veranda met glazen schuifwanden! Wij van Sfeervol Buitenleven komen graag een topkwaliteit veranda voor u plaatsen. Zo ervaart u ook de voordelen van een veranda met glazen schuifwanden in uw tuin. Wat deze voordelen precies zijn? Wij vertellen er graag meer over!

Impressie van veranda's met glazen wanden

Buiten zitten ondanks slecht weer

Wanneer u een mooie tuin heeft, wilt u daar natuurlijk zo veel mogelijk van genieten. Als het regent of het koud is, is het heel vervelend dat u niet buiten kunt zitten. Dit probleem is echter zo opgelost met een veranda met glazen schuifwanden. In de zomer kunt u de deuren lekker open zetten en genieten van de frisse lucht en wanneer het in de herfst flink regent en koud is, zit u aangenaam binnen en kunt u toch genieten van het getik van de regen op de ramen.

Het beste van binnen en buiten

Wanneer u een veranda met glazen schuifwanden heeft, ervaart u het beste van binnen en buiten. U heeft bijvoorbeeld geen last meer van de koude wind. Dat zou wel het geval zijn bij een open veranda. Is uw veranda echter helemaal dicht, dan is de illusie van ‘buiten zitten’ weg. Ook wanneer u een glazen deur heeft.

veranda glazen schuifwand

Een veranda met glazen schuifwand kunt u helemaal open zetten zodat u ook echt buiten zit, maar ook wanneer de wand dichtgeschoven is heeft u door het glas het gevoel alsof u gewoon buiten zit. Een dichte veranda is bovendien veel beter te verwarmen. Zo zit u dus eigenlijk buiten, met alle gemakken van binnen.

Overloop tussen woning en tuin

Ten slotte dient een veranda met glazen schuifwand ook nog eens ter decoratie. Het zorgt namelijk voor een soort ‘overloop’ tussen binnen en buiten. De veranda dient namelijk als verlengstuk van de woning, maar door de grote glazen wanden voelt het nog altijd aan als buiten. Wanneer u in plaats van een veranda kiest voor een echte aanbouw heeft u weer als nadeel dat het in de zomer, wanneer u meer tijd buiten door wilt brengen, volledig afgesloten is.

Veranda met glazen schuifwanden laten plaatsen

Kiest u ook voor een veranda met glazen schuifwand? Wij van Sfeervol Buitenleven komen hem graag bij u plaatsen. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat doet u telefonisch door te bellen naar 0485 – 318 744, door een mail te sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl of laat uw gegevens hier op de site achter via het contactformulier. Met de hulp van Sfeervol Buitenleven ervaart u binnenkort zelf de voordelen van een veranda met glazen schuifwanden!

Back To Top 0485 - 31 87 44