Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Meer sfeer en gezelligheid met vlonders

Wilt u meer sfeer en gezelligheid aanbrengen in uw tuin? Dan zijn vlonders in uw tuin wellicht een goede manier om dat dat te doen. Zij ogen speels en vrolijk en ze bieden een goede en stevige ondergrond voor een terras in de tuin. Hoe maakt u een terras van vlonders en waarmee moet u dan rekening houden? U leest het hier.

voordelen houten vlonders

Vlonder terras

Met een terras van vlonders in uw tuin maakt u een soort zwevend platform, net boven de grond. Dit is slim om te doen, omdat de vlonders dan goed kunnen drogen nadat ze nat geworden zijn door de regen. Als u de vlonders (gedeeltelijk) op de grond plaatst, kunnen ze niet goed drogen waardoor ze minder lang meegaan. Want u wilt natuurlijk wel een terras van vlonders dat lang meegaat en waarop u alle dagen, zeker met mooi weer, lekker kunt vertoeven.

Voordelen van vlonders in uw tuin

Vlonders in uw tuin gebruiken biedt een aantal interessante voordelen die u bij eventuele twijfel toch nog over de streep kunnen trekken:

  1. Bij het toepassen of gebruiken van vlonders in uw tuin, kunt u zelf kiezen welke soort vlonders u gebruikt en hoe het terras eruit ziet. Welke soort planken kiest u, hoe dik moeten de planken worden en hoe breed?
  2. Een ander voordeel van een terras van vlonders in uw tuin, is dat u er altijd fijn op kunt zitten. Het is mooier dan een terras van tegels of steen en het is droger en egaler dan wanneer u uw terrasmeubilair in het gras plaatst.
  3. Vlonders hebben een mooi uiterlijk. Het hout van vlonders past mooi in de buitenomgeving en valt daardoor mooi samen met de bomen en planten in uw tuin. Uw tuin wordt met vlonders een mooi geheel.

Zelf vlonders maken

Vlonders kunt u vrij eenvoudig zelf maken. Wat bijvoorbeeld erg belangrijk is bij het zelf maken van vlonders, is dat u gebruik maakt van vlonderschroeven. Deze schroeven zijn speciaal gemaakt om in het harde hout te boren. Bovendien kunnen ze goed tegen de verschillende weersomstandigheden. Wanneer u gewone schroeven gaat gebruiken, zult u merken dat dit lang niet zo goed werkt als vlonderschroeven.

Meer weten over vlonders in uw tuin?

Heeft u advies nodig over het plaatsen vlonders in uw tuin, of het zelf maken van vlonders? Wij helpen u graag bij al uw vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0485 – 31 87 44 en per mail via info@sfeervolbuitenleven.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Back To Top 0485 - 31 87 44