Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Genieten in uw tuin

Wat is er nu heerlijker dan genieten van het buitenleven in uw eigen tuin? Alleen met een houten tuinset zit u nog heerlijker. Op dat gebied is er van alles mogelijk. Een robuuste picknickbank, rustieke park- of boombank of gezellige tuintafel; keuze te over. Bovendien biedt een houten tuinset vele voordelen. In dit blog leest u hier alles over.

houten tuinmeubelen

Voordelen van een houten tuinset

Hout is een veelzijdig product. U kunt er alle kanten mee uit. Bovendien heeft een houten tuinset veel voordelen:

  • Het heeft een prachtige uitstraling.
  • Het is weerbestendig.
  • Het is makkelijk in het onderhoud.
  • Het is duurzaam.
  • Het past in elke tuin.

Prachtige uitstraling

Hout heeft een prachtige uitstraling. De kleur en de structuur geven elk tuinmeubel een andere look. Hout is een natuurlijk materiaal en is dus steeds net iets anders. Daarom is er voor ieder wat wils. Waar u ook voor kiest, met een houten tuinset creëert u altijd de sfeer die het best bij u past.

Weerbestendig

De meeste houten tuinsets kunt u het hele jaar buiten laten staan. Het hout is hier speciaal voor behandeld. Vooral de 4-seizoen tuinmeubelen zijn hiervoor geschikt. Zij zijn bestendig tegen regen en vorst. Deze meubels hoeft u niet steeds binnen te zetten en ze blijven toch lang mooi.

Makkelijk in onderhoud

Houten tuinsets zijn eenvoudig schoon te houden. Gewoon met een zachte doek en een sopje. Ook eventuele beschadigingen zijn vaak makkelijk te repareren. Zo beleeft u lang plezier van uw tuinmeubelen, zonder dat het u veel werk kost.

Duurzaam

Hout is een natuurproduct en duurzaam. Hout komt over het algemeen uit bossen die herplant worden. Wilt u zeker weten dat het hout van uw tuinset uit een verantwoord beheerd bos komt? Let er dan op dat het hout een FSC keurmerk heeft. Dit legaal gekapte hout voldoen aan strenge eisen voor natuurbescherming en het welzijn van de arbeiders en lokale bevolking.

Past in elke tuin

Een houten tuinset staat mooi in elke tuin. Strak en modern of landelijk en klassiek. Door de vele soorten hout en de vele mogelijkheden qua ontwerp is er altijd een set die bij uw tuin past. Hout geeft altijd een bepaalde sfeer en is tijdloos. U zult er daarom vele jaren van kunnen genieten.

Kwalitatieve houten tuinmeubelen

Bent u er al van overtuigd dat houten tuinmeubelen iets voor uw tuin zijn? Wij helpen u om een passende houten tuinset te kiezen. En we beantwoorden graag uw vragen als u bijvoorbeeld nog meer wilt weten over het materiaal. Vul het contactformulier in of bel naar 0485 – 31 87 44. U mag ons natuurlijk ook mailen via info@sfeervolbuitenleven.nl.

Back To Top 0485 - 31 87 44