skip to Main Content
Menu
Let op: Wij zijn op 29. juni tot 12 uur geopend, op 13de juli zijn wij volledig gesloten.
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

In elk seizoen genieten van uw tuin

Wilt u vaker in het jaar genieten van uw tuin en zoekt u hiervoor mogelijkheden die dit mogelijk maken? Informeer dan bij Sfeervol Buitenleven voor de mooiste en de beste op maat gemaakte tuinhuizen. Wij garanderen u exclusiviteit voor het tuinhuis dat wij voor u maken en wij verzekeren u er tevens van dat u absolute topklasse krijgt van ons. Lees verder over de mogelijkheden die wij bieden of neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De houten tuinhuizen specialist

Sfeervol Buitenleven is vooral de specialist in het fabriceren en monteren van houten tuinhuizen. We gaan daarbij niet over één nacht ijs. Voor al onze houten producten voor de tuin garanderen wij drie belangrijke pijlers, top kwaliteit, exclusiviteit en een top service die altijd klaar staat. Deze drie pijlers staan hoog in het vaandel bij ons voor elk houten tuinproduct dat wij afleveren. Wij leveren naast tuinhuisjes ook veranda’s, priëlen en nog veel meer houten tuin producten van absolute top klasse.

Een tuinhuis voor jarenlang tuinplezier

Wij vinden dat een tuinhuisje vooral plezier moet geven. En dat kan in onze ogen alleen als het tuinhuisje optimaal is afgestemd op de wensen van de klant en de sfeer van de tuin. Daar garanderen wij voor onze tuinhuizen een exclusiviteit die u niet snel zult tegenkomen bij een andere leverancier. Ook voor de kwaliteit staan wij garant voor het allerbeste. Onze timmerlieden zorgen ervoor dat de tuinhuizen zo in elkaar zitten dat ze als een echt huis staan wanneer de tuinhuisjes geplaatst zijn in de tuin.

Meer dan alleen tuinhuisjes

We maken meer dan alleen tuinhuizen zoals veranda’s, priëlen, carports, overkappingen voor het terras en schuttingen. Voor al onze producten garanderen wij absolute top klasse, duurzaamheid en exclusiviteit. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 • Tuinhuizen
 • Carports
 • Vlonders
 • Blokhutten
 • Veranda’s
 • Pergola’s
 • Overkappingen
 • Chalets
 • Priëlen
 • Tuinschermen en schuttingen
 • Houten zwembaden

Tuinhhuizen

Maak contact met ons voor een advies

Wilt u een gratis advies voor het beste tuinhuis? Neem dan nu contact op met ons voor een gratis en geheel vrijblijvend advies voor de mooiste tuinhuizen. Wij hebben wellicht het idee voor u waar u nog nooit aan gedacht heeft en wij geven u met alle liefde een geheel vrijblijvende offerte voor uw tuinhuis. Maak gebruik van onze service en verzeker uzelf van jarenlang tuinplezier in uw tuin in alle jaargetijden inclusief de winter met een tuinhuisje van ons.

Back To Top 0485 - 31 87 44